Seuraavat yritykset ja yhteisöt tarjoavat tukeaan ja asiantuntemustaan sivustolle:

 

Varmuusvarasto
www.varmuusvarasto.fi

Poikkeus- ja hätätilanteiden varusteet ja suojaimet kotiin, töihin ja matkalle. Varaudu ennalta modernin maailman globaaleihin uhkiin, kuten luonnonmullistukset, ympäristökatastrofit, epidemiat, konfliktit, tapaturmat, sähkön- ja vedenjakelun katkot sekä muut urbaanin infrastruktuurin toimintahäiriöt.

 

 

 

 

Solution foods
www.solutionfoods.fi

Solution Foodsin tavoitteena on tarjota nopeasti valmistettavia, maukkaita ja hyvin säilyviä ruokia ulkoilma- ja aktiivisten ihmisten tarpeisiin. Olemme erittäin maukkaiden ja maailmalla suosittujen, heti syömävalmiiden Wayfayrer-valmisruokien (MRE, Meal Ready to Eat) maahantuoja. Wayfayrer ruoat ovat maultaan erinomaisia ja suomalaiseen makuun sopivia. Wayfayrer ruoissa sattumia riittää, niiden lihapitoisuus on jopa yli 30%. Valikoimastamme löytyvät ruokaratkaisut niin erilaisille retkille kuin vararuoaksi poikkeustilanteiden varalle. Tarjoamme houkuttelevan valikoiman jokaisen makuun sopivia ruokia. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta vastataksemme asiakkaittemme tarpeisiin.

 

 

EasymarketEasymarket
www.easymarket.fi

EasyMarket.Fi on suomalainen, edullinen ja nopea verkkokauppa. Tämä on sinulle joka haluat samalla rahalla enemmän. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä laadusta ja palvelusta tinkimättä. Kauppamme noudattaa reilun pelin sääntöjä ja pitää sen minkä lupaakin. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

 

 

VarustemoukariEasymarket
www.varustemoukari.com

Varustemoukari - armeijatavaraa, retkeilytarvikkeita
Etsimme kestäväksi tiedettyä military- ja retkeilytavaraa ja laitamme hinnat kohilleen.

 

 

Akkula.fiAkkula
www.akkula.fi

Akkula.fi - Reilun palvelun akkukauppaa!

Joomla Template: from JoomlaShack